Оголошення про засідання кафедри

13.10.2020 року о 1300 годині (у змішаному форматі) відбудеться засідання кафедри геодезії, картографії та управління територіями з порядком денним:

  1.  Про підготовку проміжного звіту по темі НДР кафедри: «Моніторинг землекористувань  із застосуванням сучасних картографо-геодезичних технологій в Західноукраїнському регіоні» (доповідає доц. К.В. Дарчук).
  2. Про розробку комплексу заходів з проведення профорієнтаційної роботи та підготовку до вступної компанії 2021 р. в умовах дистанційного навчання (доповідає проф. П.О. Сухий).
  3. Про проведення VІІ-го студентського науково-практичного семінару «Формування Національної інфраструктури геопросторових даних» (доповідає завідувача картографо-геодезичної лабораторії А.А. Мельник).
  4. Про затвердження плану видань наукової та навчально-методичної літератури співробітниками кафедри на 2021 р. (доповідає доц. С.М. Білокриницький).
  5. Про перезатвердження освітньої програми ”Геодезія та землеустрій” спеціальності 193 ”Геодезія та землеустрій” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (доповідає доц. С.М. Білокриницький).
  6. Про визнання сертифікату он-лайн навчання «Основи користування Moodle (2 тижневий)» (доповідає проф. П.О. Сухий).