Студентська наукова конференція

19.04.2022 року на платформі GoogleMeet відбулась Cтудентська наукова конференція підсекцій “Геодезія та землеустрій” і “Картографія та ГІС-технології” секції “Географічні науки”. 
У роботі якої взяло участь 17 студентів, які навчаються за першим та другим рівнями вищої освіти за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” та 9 викладачів, аспірантів та співробітників кафедри.

До початку роботи конференції керівником студентського наукового гуртка “Меридіан” доц. Мельником А.А. було підготовлено збірку матеріалів конференції до якої ввійшли тези доповідей учасників конференції.

За результатами обговорення виступів учасників конференції на підсумковому засіданні було визначено найкращі доповіді з поміж яких: “Проєктування гірськолижних трас у ГІС середовищі (на прикладі Пасічнянської територіальної громади)” студентки 4 курсу Григораш Іванни (керівник доц. Дутчак С.В.), “Наповнення геопорталу Чернівецької територіальної громади картографічними матеріалами з відкритих джерел” студентки 4 курсу Сзкірки Любові (керівник доц. Дутчак С.В.) та “Застосування інструментів ГІС в управлінні земельними ресурсами” студентки 3 курсу Вілівчук Ірини (керівники проф. Сухий П.О., асп. Проданюк Д.М.).
За одностайним рішенням колективу кафедри найбільш змістовною та науково-обгрунтованою визнано доповідь студентки 208 групи Філінчук Оксани на тему: “Картографічне забезпечення функціонування національного природного парку “Хотинський”” (керівники проф. Сухий П.О., асп. Проданюк Д.М.).