ОГОЛОШЕННЯ

13 березня 2024 року о 11 00  (середа) в ауд. №42 відбудеться засідання (протокол №9) кафедри геодезії, картографії та управління територіями
Порядок денний

1. Про стан науково-дослідницької роботи професорсько-викладацького складу кафедри геодезії, картографії та управління територіями. (доп. зав. каф. Дарчук К.В.)
2. Аналіз роботи наставників академічних груп та заходи по її активізації в студентських колективах. (доп. зав. каф. Дарчук К.В.)
3. Обговорення пропозицій до навчальних планів кафедри зі студентським активом та потенційними роботодавцями. (доп. зав. каф. Дарчук К.В., доц. Білокриницький С.М.)
4. Про результати ректорських контрольних робіт по оцінюванню залишкових знань на 1-5 курсах. (доп. зав. каф. Дарчук К.В.)
5. Обговорення про зміни до ОПП «Геодезія» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. (доп. зав. каф. Дарчук К.В.)
6. Затвердження складу екзаменаційної комісії зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» ОПП «Геодезія та землеустрій» для проведення підсумкової атестації здобувачів першого рівня вищої освіти (бакалаврського).
7. Різне