Оголошення про засідання кафедри

16 березня 2022 року о 10 00 год. відбудеться засідання кафедри геодезії, картографії та управління територіями з порядком денним:

1. Про стан науково-дослідницької роботи професорсько-викладацького складу кафедри геодезії, картографії та управління територіями (доповідає завідувач кафедри П.О. Сухий).
2. Аналіз роботи наставників академічних груп та заходи по її активізації в студентських колективах (доповідає доц. С.В. Дутчак).
3. Обговорення пропозицій до навчальних планів кафедри зі студентським активом та потенційними роботодавцями (доповідає доц. С.М. Білокриницький).
4. Про програми вступних іспитів на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП «Геодезія» та програми для скороченої форми навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» ОП «Геодезія та землеустрій» (доповідає завідувач кафедри П.О. Сухий).
5. Звіт про проходження міжнародного стажування у Вищому Семінаріумі Духовного університету Кардинала Вишинського у м. Варшава (Польща) (доповідає доц. К.В. Дарчук).
6. Про продовження терміну дії трудової угоди на наступний термін доц. Дарчуку К.В. (доповідає завідувач кафедри П.О. Сухий).
7. Звіт кандидата географічних наук Дарчука Костянтина Вікторовича за період роботи на кафедрі геодезії, картографії та управління територіями та надання рекомендації щодо присвоєння вченого звання доцента (доповідає доц. К.В. Дарчук).
8. Різне.